Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.
Agenda
Mei vakantie

Mei vakantie

Vrijdag Koningsdag is de sportschool gesloten.

Zaterdag 28 april vrijtrainen tot 13.00 uur.

Dinsdag 1 mei en donderdag 3 mei is de sportschool gesloten.

Vrijtrainen op woensdag en vrijdag tussen 18.30 en 20.30 uur.

Zaterdag 5 mei gesloten.

Voor de jeugdlessen houden wij de schoolvakanties aan.

Lessen van Rita gaan donderdag 3 en vrijdag 4 mei gewoon door.

 
Daito- ryu seminar

 
fitness news

 
Cursus Daito- Ryu

Cursus Daito- Ryu

De Daito Ryu stage-lessen zijn op zondagmorgen. Elke 2 weken zal de (stage)les plaatsvinden van 10.30-12.00.

De lessen zijn uitermate geschikt voor degene die nog nooit eerder met Daito in aanraking zijn geweest en zich willen verdiepen voor o.a. het tweede dan examen Aikibudo.

Training:  

(ook voor diegene die geen examen doen kuunen gewoon trainen)

Locatie: Sportschool Breedveld Gorinchem.

images

 
shiatsu

 

Shiatsu behandeling

De Gele Keizer vraagt: “In vroeger tijden werkten de mensen tot zij honderd jaar oud waren. Is er tegenwoordig iets mis met de samenleving, dat de meeste mensen al rond de vijftig afgeleefd lijken? Of doen de mensen dingen die hun levenskrachten uitputten? Hierop geeft de hofarts ten antwoord: “De houding van de mensen tegenover het leven is veranderd. Zij volgen nu hun lusten en zijn de natuurwetten vergeten.”
 

Dit citaat is ook nu nog steeds van toepassing. Shiatsu geeft de mens vitaliteit en gezondheid door de kunst van het aanraken. Bij shiatsu oefen je druk uit met de handen om de natuurlijke, inwendige lichaamsenergie oftewel levensenergie Ki te herstellen en gezondheid te bewerkstelligen. Ki is de oer substantie, de levenskracht. De shiatsu therapeut oefent kalm en ontspannen met de hand, duim of elleboog druk uit op drukpunten in het lichaam en eventueel voert hij/zij een aantal manipulaties van de armen en benen uit.

De behandeling start met een intake waarin een diagnose met daaraan verbonden een behandelplan in samenspraak met de cliënt wordt opgesteld.

Tijdens de behandeling is soepel zittende kleding, zoals een trainingspak, is gewenst en lichamelijke hygiëne is vereist.

Agnes is met haar praktijk voor de Natuurgeneeskunde lid van de beroepsvereniging NVST ( Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten). De behandeling valt onder de aanvullende verzekering.

Op de website van www.NVST.nl kunt u het vergoedingsoverzicht van de verzekeraars raadplegen.

Op de vrijdag en zaterdag heb ik mijn praktijk in Sportschool Breedveld in Gorinchem. Dinsdag t/m donderdag heb ik mijn praktijk in Den Haag.

Maken van een afspraak: stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel 0611024745.