Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.
Lessen
Studio

Sinds enige tijd hebben we een mooie nieuwe studio, waar alle lessen op muziek worden gegeven. Steps, aerobics, jazz-dans, power-yoga, kickfit, pilatus, fitcersize en dansante vorming voor kinderen. De lessen worden gegeven door Rita von Hebel.

 

Lees meer...
 
Fitcersize

De meeste van onze lessen zijn ’s avonds. Voor de mensen die het fijner vinden ’s ochtends te trainen hebben we op vrijdagochtend fitcersize. Om de week veranderen we het programma. De ene week trainen we met gewichtjes in de fitness zaal en de tweede week doen we pilates in de studio.

 

Lees meer...
 
Pilates

Pilates is hot, pilates is nieuw. Nou mooi niet.
Joseph Pilates opende ergens rond 1920 al zijn eerste pilatesschool. Het pilates systeem is een heel doordachte  combinatie van series oefeningen. Je werkt vooral de buik- bil- rug en bovenbeen spieren worden aangepakt.

Lees meer...
 
Kickfit

Wie herinnert zich tae bo niet? Het was een tijdje razend populair. Vechtbewegingen op opzwepende muziek, met het doel je conditie te verbeteren. Wij hebben iets nog veel leukers. Kick-fit!
Je werkt in tweetallen en leeft je uit op grote schopzakken. Lekker al je agressie kwijt en je wordt er ook nog eens fit van.
De les begint met een pittige warming-up. Zodat je lijf klaar is voor het volgende onderdeel. Met z’n tweeën oefen je allerlei vuiststoten en trappen op de schopzak.

Lees meer...
 
Jazz-dans

Dansen, dat vindt iedereen toch heerlijk!! In de lessen jazz-dans wordt er met heel veel variatie in muziekstijlen gewerkt.
Soms rap, soms disco, salsa, jazz, pop. Alles komt voorbij.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2